in , ,

(video) Chişinău: Un bărbat s-a întins pe o trecere de pietoni şi i-a pus în gardă pe mai mulţi şoferi. Nu şi un echipaj de poliţie

Imagini virale înregistrate de un martor al unei situaţii bizare care a avut loc cel mai probabil în această dimineaţă pe strada Puşkin din capitală. Un bărbat s-a întins intenționat şi din motive necunoscute, în repetate rânduri, pe o trecere de pietoni.

Deşi mai mulţi pietoni, chiar şi un şofer, s-au oferit să-i acorde suport şi să-l ridice de pe carosabil, tipul a revenit de fiecare dată pe drum, aşezându-se jos sau întins cu faţa în asfalt. Zeci de şoferi au fost puşi astfel în gardă şi se gândeau numai cum să nu-l calce din cauza mișcărilor sale neprevizibile.

Însă o indignare mai mare în rândul internauţilor nu a stârnit comportamentul bărbatului, ci reacţia unui echipaj de poliţie care a trecut pe lângă el. Conducătorul maşinii/echipajul nu s-a oprit să afle care este starea pietonului sau să-l pună la punct pentru că era conștient, ci şi-a văzut de drum.

În context, Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP a inițiat anchetă de serviciu pentru stabilirea circumstanțelor celor întâmplate.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!