in , ,

(video) Chişinău: Un “gospodar” cu Opel, prins cum încarcă pavaj într-o remorcă pe timp de noapte

Un bărbat, care ar fi locuitor al municipiului Chişinău, a fost prins în flagrant cum fură pavaj dintr-un şantier din capitală. Locaţia exactă din imagini nu se cunoaşte, însă se pare a fi unul dintre parcurile din oraş, aflat în proces de renovare, ori un trotuar larg.

Filmuleţul în cauză a fost postat de însuşi primarul de Chişinău Ion Ceban pe pagina sa de Facebook şi a fost întitulat “GOSPODARII episodul II”, asta după ce anterior a mai fost înregistrată o situaţie similară, atunci când patru femei au fost prinse furând materiale de construcţie. Tot Ion Ceban le-a numit atunci “gospodine”.

De notat este că remorca în care se încărca pavaj este înmatriculată în raionul Dubăsari, în timp ce Opelul Zafira are plăcuţe cu numerele JCQ 393.

,,GOSPODARII” episodul II

Gepostet von Iv Ceban am Mittwoch, 2. September 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!