in , ,

(video) Chişinău: Un şofer din Iaşi a fost şocat de ambuteiajele noastre şi a pornit pe contrasens

În traficul din Chişinău, diminețile şi serile din zilele de muncă sunt pentru majoritatea şoferilor adevărate provocări. Problema aici sunt ambuteiajele care par că nu mai au un sfârşit pe unele străzi, dar şi timpul preţios irosit în coloane de maşini care stau cu motoarele pornite.

Conducătorul unui Audi înmatriculat în Iaşi, România, s-a revoltat pe seama situaţiei create pe strada Bogdan Voievod şi a decis să se mişte mai repede. Cum? Prin încălcarea evidentă a regulilor de circulaţie.

Acesta a ieşit şi s-a deplasat cum maşina pe contrasens. Cât de mult a rulat într-un astfel de mod nu putem cunoaşte, însă fapta i-a fost surprinsă inclusiv prin intermediul unei camere de bord.

Vezi şi: (video) Replică de milioane. Reacţia unui bărbat la o observaţie privind modul în care s-a parcat prietenul său

Vezi şi: (video) A venit în Chişinău ca să meargă pe contrasens. Cum l-a pus la punct un moldovean pe un român

Vezi şi: (video) Dacă e liber, de ce nu? Ce a făcut un şofer şmecher din Chişinău, crezând că nu-l vede nimeni

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]