in , ,

LOLLOL OMGOMG COOLCOOL LoveLove WTFWTF AngryAngry

(video) Cine şi-a pierdut… remorca de TIR?! Ce spune poliţia despre situaţia neobişnuită de pe strada Petricani

Privelişte mai neobişnuită în traficul din Chişinău. Pe strada Petricani, la intersecţie cu strada Mirceşti, chiar în mijlocul drumului, cineva şi-a “uitat” remorca de la TIR! Imaginile au ajuns şi în atenţia noastră, motiv pentru care am decis să aflăm ce exact s-a întâmplat acolo în seara zilei de ieri.

Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat că autorităţile au fost sesizate despre obstacol în jurul orei 20:00. Unui camion marca DAF i-a căzut remorca, primul oprindu-se la câţiva metri distanţă, conform imaginilor video înregistrate de un martor.

Un echipaj al Secţiei documentare accidente rutiere, care s-a deplasat la faţa locului, a stabilit că TIR-ului i-a cedat mecanismul de cuplare a remorcii cu cap tractorul, iar alţi participanţi la trafic nu au fost puşi cumva în vreo situaţie de accident.

După acumularea și stabilirea tuturor circumstanțelor celor întâmplate, agentul constatator va lua o hotărâre de sancţionare sau nu, conform legislației, a camionagiului.

VIDEO: facebook.com/opelforever
VIDEO: facebook.com/CalciuVladimir

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!