in , ,

(video) Compania “GBS” SRL sărbătorește astăzi 25 de ani de activitate pe piaţa din Republica Moldova

Compania “GBS” SRL, una dintre cele mai mari şi importante din industria automotive autohtonă, aniversează astăzi 25 de ani de la fondare şi tot atâţia de activitate.

În acest sens ne alăturăm în lista urătorilor şi îi dorim o cale uşoară şi plină de succes în următorii 25 de ani de existenţă, cel puţin!

În ritmul rapid al vremii în care trăim 25 de ani sunt o întreagă epocă. 25 de ani este un indicator al stabilității și succesului unei companii care nu și-a schimbat numele, și-a păstrat unitatea şi și-a înmulțit experiența.

Astăzi, compania GBS este un holding major, care include reţeaua de magazine de piese auto AUTODOCTOR, un centru modern de deservire a mașinilor cu 50 de posturi de lucru și un showroom auto spațios cu trei etaje, situat pe strada Calea Orheiului.

Compania continuă să se dezvolte în mod constant, își extinde gama de produse livrate, îmbunătățește calitatea serviciilor furnizate și se angajează, tinde să dețină poziția de lider pe piață.

GBS ocupă un loc decent în industria auto și nu se va opri aici. Planurile viitoare includ extinderea rețelei, precum și semnarea contractelor de distribuție cu noi mărci de automobile.

“GBS – 25 de ani. Totul abia începe” este deviza companiei începând cu ziua de astăzi.