in ,

(video) Conceptul VW T-Roc se va transforma într-o maşină mai mică decât Tiguan

Compania Volkswagen dezvăluie singură imagini “spion” cu un nou crossover pe care îl pregăteşte. Maşina camuflată aproape în totalitate este numită T-Roc, acelaşi nume avându-l şi conceptul prezentat în anul 2014.

Noutatea va încerca să se bată pentru simpatia clienţilor cu modele ca: Nissan Juke, Renault Captur sau acelaşi Hyundai Kona.

Observat în acest videoclip, maşina de serie va moşteni de la conceptul său mai multe trăsături stilistice, în particular vorbind despre forma blocurilor optice şi a grilei radiatorului. Designul posteriorului va fi cel mai probabil asemănător cu al actualului Tiguan.

La baza maşinii ar sta versiune A0 a platformei modulare MQB, folosită în prezent pe noul SEAT Ibiza şi care se pregăteşte pentru noua generaţie VW Polo. În gama de motoare ar putea fi prezente unităţi turbo pe benzină cu trei sau patru cilindri (1.0 – 1.5 litri), dar şi dieseluri de 1.6 sau 2.0 litri.

Versiunile mai simple vor fi oferite cu o transmisie mecanică şi tracţiune pe puntea din faţă. O cutie DSG şi tracţiune integrală va exista pe versiunile scumpe.

Premiera noului model VW ar putea avea loc până la început de toamnă.

Sursă: Carscoops