in ,

(video) Conducătorul unui autobuz a intrat pe un pod cu limită de greutate. Vezi ce a urmat

O înregistrare video care arată cum şoferul unui autobuz ignoră regulile de circulaţie şi traversează un pod cu o limită de greutate a devenit virală pe internet.

În ciuda faptului că a fost claxonat de alţi şoferi şi că ar fi avut la bord pasageri, conducătorul autocarului a intrat pe podul suspendat, vechi de 75 de ani!

Vezi şi: (video) Și americanii au un „deschizător de conserve”. Podul sub care și-au avariat mașinile zeci de șoferi în ultimii 10 ani

Podul Beaver din Arkansas a fost construit în anul 1943 și este proiectat pentru trecerea vehiculelor a căror greutate nu depășește 10 tone. Cu toate acestea, șoferul unui autobuz greu, în care, cel mai probabil, erau pasageri, nu a fost deranjat aceste restricții.

Drept urmare, construcția cu suprafaţă de lemn, dar întărită cu elemente de metal şi beton, s-a îndoit sub greutatea maşinii cu trei osii. Din fericire podul a rezistat şi nu s-a întâmplat nici o tragedie.

Presa americană notează că Departamentul de Transport din Arkansas a închis podul pentru inspecție, însă experții nu au găsit nici o deteriorare gravă. Poliția cercetează cazul şi intenţionează să-l găsească pe şofer.

Vezi şi: (video) Top 3 cele mai periculoase poduri din Chişinău. Minim 100000 de maşini circulă pe ele zilnic

Iti place articolul?