in , , ,

(video) Confirmat! Porsche pregăteşte o variantă E-Hybrid pentru noul Cayenne şi iată cum o face

De obicei, când cineva îşi alege un automobil cu propulsie hibridă, în primul rând se gândeşte că va putea rula liniştit inclusiv cu energie electrică prin oraşe şi pe alte drumuri publice, şi mai puţin prin off-road. Însă cine a spus că şi în afara asfaltului nu se poate merge cu electricitate?

Noua generaţie Porsche Cayenne va fi o maşină potrivită pentru escapade fără emisii, asta pentru că producătorul a confirmat că modelul va avea o versiune E-Hybrid!

Constructorul german de automobile a şi prezentat cum au loc pregătirile finale ale SUV-ului înainte de premieră. Ultimele teste au loc în condiţii reale de exploatare, tocmai în Africa de Sud, acolo unde există practic toate condiţiile necesare.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Porsche Cayenne S – Premieră

O serie de prototipuri pre-serie ale lui Cayenne E-Hybrid circulă pe drumurile publice, prin ploaie, praf, off-road, în temperaturi înalte şi joase, chiar şi la o altitudine de peste 3.000 de metri deasupra nivelului mării.

SUV-ul care consumă mixt 3.2-3.4 l/100 km de benzină, energie electrică în regim combinat de 20.6-20.9 kWh/100 de km şi care produce între 72 şi 78 de g/km de CO2 ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la New York.

Iti place articolul?