in , ,

(video) Conflict în traficul din capitală. Doi bărbaţi dintr-un Porsche, supăraţi rău de şoferul unui Mercedes

O ceartă între şoferi s-a iscat în această dimineaţă exact în sensul giratoriu din preajma Tipografiei Centrale. Motivul exact este necunoscut, însă ar putea fi vorba de un caz tradiţional în care unor “persoane importante” nu li se cedează trecerea.

Vezi şi: (video) Chişinău: Conflict în trafic cu un „șef-adjunct al poliției rutiere”

Vezi şi: (video) Rambo din Străşeni. Neînţelegeri în trafic, cu bâta, în sectorul Ciocana

Din imaginile video filmate de un alt participant la trafic se poate vedea cum un Porsche Panamera a fost oprit în faţa unui Mercedes-Benz E-Class şi din acesta au ieşit doi bărbaţi, şoferul şi un prieten de-al său.

Conducătorul sedanului german a fost prins într-o poziţie în care nu putea face mari manevre, timp în care cei doi au manifestat un comportament agresiv, unul mai şi trăgând de mânerul unei uşi pentru a o deschide.

Din fericire nu s-a ajuns până la un conflict fizic datorită “vinovatului” care s-a încuiat înăuntru, dar şi a altui şofer de Mercedes care a trecut prin preajmă şi a contribuit la calmarea spiritelor.

Vezi aici cum se sancţionează agresivitatea în trafic: De mâine, șoferii agresivi din Moldova vor plăti amenzi de până la 7500 de lei

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

Iti place articolul?