in , ,

(video) Crossover-ul Lynk & Co 01 a fost comandat de 6.000 de oameni în doar 137 de secunde

Premiera mărcii Lynk & Co a avut loc toamna trecută, primul său model fiind un crossover numit 01 şi care este construit pe baza platformei CMA, dezvoltată de Geely împreună cu Volvo şi folosită de noul XC40.

Începând cu 17 noiembrie curent, această maşină poate fi comandată deocamdată doar în China, iar producătorul a afirmat că a stabilit un record în termeni de vânzări. Aflăm că primele 6.000 de exemplare au fost comandate în doar două minute şi 17 secunde.

Vânzările în offline a modelului Lynk & Co 01 au început în China în ajunul zilei de 28 noiembrie.

Amintim că modelul tinerei companii este echipat cu un motor turbo pe benzină marca Volvo, de 2.0 litri volum, care produce 190 de CP, care funcționează în tandem cu o cutie de viteze mecanică, una automată cu șase trepte sau robotizată cu șapte trepte şi cu două ambreiaje.

Mai târziu, automobilul cu tracțiune față sau integrală va apărea pe piaţă şi cu un motor turbo de 1.5 litri, cu trei cilindri, care generează 179 CP.

Mașina este deasemenea dotată cu blocuri optice cu LED-uri, trapă panoramică, sistem de climatizare, sistem de parcare automată, panou de bord digital, sistem multimedia cu touch screen, cruise control adaptiv, sistem de frânare automată şi funcţii de conexiune la internet.

Vezi mai multe detalii: (foto) A fost prezentat crossoverul de serie şi sedanul conceptual cu platforme făcute de Volvo şi Geely

Prețul unui Lynk & Co 01 porneşte în China de la 158.800 de yuani, adică aproximativ 20.300 de euro. În 2019 concernul Geely intenționează să aducă brandul Lynk & Co pe piața europeană, după care în SUA.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?