in , ,

(video) Cu 806 CP la activ şi pachet N-Largo, un McLaren 720S de la Novitec arată demenţial

Atelierul german de tuning Novitec a lansat o completare la seria populară de caroserii N-Largo. Noul Novitec McLaren 720S N-Largo beneficiază de un tratament amplu de tip wide body, unul inconic, care le-a caracterizat şi pe cele montate anterior pe Ferrari 488 GTB sau F12berlinetta.

F12 N-Largo a fost foarte popular, astfel încât Novitec speră că versiunea de pe 720S va primi aceeași recepție!

https://www.youtube.com/watch?v=i7q1fV7UBlw

Noul Novitec McLaren 720S N-Largo va fi limitat la doar 15 exemplare, deci, în toată lumea, se vor găsi doar 15 maşini care să-l poarte! Conversia adaugă încă 6 cm în lăţimea părţii frontale şi alţi 13 în partea posterioară a supercarului. Novitec a colaborat cu Vittorio Strosek, fondatorul legendarului Strosek Design, consultându-se despre modul în care această transformare poate schimba greutatea.

Panourile caroseriei sunt realizate complet din fibră de carbon. Ceea ce este clar din galeria de fotografii ataşată articolului este inspirația provenită de la formele lui McLaren Senna. Kitul este cuprins din elemente masive care sunt un tot întreg şi care sunt montate pe șuruburile originale ale șasiului.

Novitec a mărit şi dimensiunea aripilor pentru a putea fi incluse jante noi de 21 de inci. S-au instalat şi noi panouri laterale, cu prize de aer integrate, prin care curenţii de aer sunt redirecţionaţi spre frânele din spate.

Noua faţă a supercarului ne amintește cel mai mult de McLaren Senna. Splitter-ul frontal și prizele de aer au fost modificate astfel încât acestea să semene cu cele ale fratelui mai mare. De asemenea, o asemănare sunt scobiturile adânci din capotă, care contribuie cel mai mult la simularea aspectului Senna.

În spate, Novitec a instalat un spoiler nou şi mult mai mare. Acesta include două prize de aer, un stop şi la fel îşi poate schimba unghiul de acţionare. La capitolul eşapament, cei de la Novitec l-au înlocuit cu unul nou, de producţie proprie. Cele două terminaţii rotunde măsoară în diametru 95 de mm şi sunt din oţel inoxidabil, lustruit sau mat. O variantă din inconel a eşapamentului este de asemenea disponibilă.

Novitec McLaren 720S N-Largo continuă să fie alimentat de un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri. Novitec a aplicat câteva îmbunătățiri ale performanței, care asigură producţia a maxim 806 CP şi 878 Nm. Puterea este eliberată printr-un modul ECU plug-and-play. Drept rezultat, maşina “prinde suta” în doar 2.7 secunde, iar viteza maximă se ridică la 346 de km/h!

Ca un bonus se oferă un set de arcuri sportive care duc maşina cu 35 de mm mai aproape de asfalt, iar proprietarii pot opta şi pentru personalizarea interiorului după orice gust.

https://www.youtube.com/watch?v=jvePj1UFEk4

Aşadar, proprietarii de McLaren 720S au în prezent două opțiuni atunci când vine vorba de aerodinamică. Trusa Novitec N-Largo este una dintre cele mai complete şi am văzut și oferta Mansory la începutul acestui an la Salonul Auto de la Geneva 2018. Există informaţii că se mai pregătesc două kituri de la Vorsteiner şi DMC. Dacă aţi avea un McLaren 720S şi bani în plus, pe care l-aţi alege?

Vezi cum arată interpretarea Mansory a modelului: (video) „Sfânta Treime” a celor de la Mansory. Vezi cum au modificat un McLaren, un Ferrari şi un Aston Martin

GALERIE FOTO: