in , ,

(video) Cu muzica la maxim şi live pe Facebook, pasagerii unei maşini din România au fost loviţi de tren. Ultimele momente ale transmisiunii

O maşină în care se aflau două persoane a fost spulberată de tren. S-a întâmplat în Ploieşti, România, în weekend-ul trecut. Autovehiculul a fost ulterior târât aproape 200 de metri pe şine.

Pasagerul care stătea pe scaunul din dreapta şoferului a filmat momentul dinaintea impactului (camera telefonului a filmat în oglindă) pentru că făcuse chiar atunci o transmisiune live pe Facebook.

În imagini se vede cum acesta se află pe locul pasagerului, iar mașina este condusă de o femeie. Aceasta se apropie de o trecere la nivel cu calea ferată și pare să se asigure, iar apoi înaintează. Bărbatul strigă, iar apoi urmează impactul.

Conducătorul auto se pare că nu s-a asigurat suficient înainte de venirea trenului, iar muzica din maşină a contribuit şi mai mult la producerea accidentului pentru că şoferiţa nu avea cum să audă avertizările sonore ale trenului, care se apropia cu viteză.

Potrivit ISU Prahova, în urma impactului, două persoane au fost încarcerate. Echipajele de salvare au descarcerat femeia în vârstă de 24 de ani, dar şi bărbatul de 29 de ani, însă ultimul şi-a pierdut viaţa pe loc. Şoferiţa a fost grav rănită și transferată la spital pentru îngrijiri medicale.

Victima ar fi fost un cântăreț de manele din Ploiești.

Accident Ploiești, strada Gârlei

Gepostet von Observatorul Prahovean – Stiri din Ploiesti & Prahova am Samstag, 15. August 2020

Vezi şi: