in , ,

(video) Cu peste 350 de maşini prin Australia. A fost anunţat jocul Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 se va lansa pe consola Xbox One şi sistemul de operare Windows 10 în această toamnă, la 27 septembrie. Vestea cea bună a fost anunţată de dezvoltatorii studioului Playground Games la conferinţa Microsoft din cadrul evenimentului anual E3.

https://youtu.be/fTSUgXkfooA

Partea a treia a jocului video exclusiv va avea drept teritoriu de acţiune întreg continentul australian. Jocul vă va propune un parc impresionant de automobile şi cea mai mare lume virtuală.

În trailerul de mai sus puteţi observa că întrecerile au loc atât pe asfalt, cât şi pe plajă, prin păduri sau alt tip de off-road.

“Modificaţi tot ce se poate în maşini, invitaţi-vă prietenii şi formaţi echipe, studiaţi toată Australia. Conduceţi peste 350 dintre cele mai bune automobile din lume, inclusiv şi Lamborghini Centenario. Horizon va deveni o adevărată sărbătoare pentru pasionaţii de maşini care doresc să fie liberi pe străzile nelimitate”, au spus autorii.

Proiectul va presupune o carieră cooperativă, care poate fi parcursă în echipe de până la patru persoane.

Vezi şi jocul excusiv pentru Sony PlayStation: (video) Peste 100 de maşini şi o grafică excepţională. Gran Turismo Sport se lansează în această toamnă

Iti place articolul?