in , ,

LoveLove WTFWTF

(video) Cu trei starturi şi doar 12 piloţi pe grilă, Mercedes a câştigat cea de-a 1000-a cursă pentru Scuderia Ferrari

Nu i-a ajutat nici noua livrea şi nici aura cursei jubiliare. Echipa Scuderia Ferrari nu a putut câştiga cea de-a 1000-a cursă de Formula 1 din istorie la care participă, podiumul fiind ocupat de piloţii Mercedes-AMG, dar şi în premieră de către Alexander Albon de la Red Bull Racing.

Competiţia desfăşurată în premieră pe circuitul de la Mugello a fost în prima parte una plină de năbădăi, fiind restartată de două ori, în timp ce opt piloţi au părăsit-o din cauza a două accidente în lanţ, dar şi a unei pene de cauciuc pe care a suferit-o Lance Stroll.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Britanicul Lewis Hamilton a câştigat duminică Marele Premiu al Toscanei şi a ajuns la 90 de victorii în Formula 1, apropiindu-se la o singură lungime de recordul germanului Michael Schumacher. L-ar putea egala runda viitoare la Soci, în Marele Premiu al Rusiei.

Printre cei care au abandonat la Mugello au fost olandezul Max Verstappen (Red Bull), singurul rival constant al monoposturilor Mercedes, şi francezul Pierre Gasly (Alpha Tauri), surprinzătorul câştigător al MP de la Monza din urmă cu o săptămână.

La cursa cu numărul 1.000 din istoria sa, Ferrari nu a obţinut mai mult decât un loc 8, prin monegascul Charles Leclerc, care a urcat pe această poziţie după ce finlandezul Kimi Raikkonen (Alfa Romeo) a fost penalizat 5 secunde. Al doilea pilot al Scuderiei, germanul Sebastian Vettel, a ocupat locul 10.

Iată un scurt rezumat al istoriei Scuderiei Ferrari în Formula 1:

Iată şi tributul adus de Mick Schumacher cu maşina tatălui său:

Mick Schumacher drives his dad's F2004

VOLUME UP 🔊Mick Schumacher takes his father's title-winning F2004 around Mugello! 😍🇮🇹🔴

Gepostet von Sky Sports F1 am Sonntag, 13. September 2020

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?