in , , ,

(video) Cum în Marea Britanie se dau amenzi pentru condusul în stare de ebrietate. Una a stabilit un nou record

Celebrul show man Anthony McPartlin s-a făcut de ruşine şi acum îl ştie toată lumea după ce s-a răspândit fulger vestea despre amenda record pe care a primit-o pentru şofat în stare de ebrietate. Britanicul este cunoscut cel mai mult în exterior ca fiind unul dintre prezentatorii emisiunii Britain’s Got Talent.

FOTO: hellomagazine.com (Anthony McPartlin în stânga şi co prezentatorul emisiunii Britain’s Got Talent Declan Donnelly)

Vezi şi: Nu a cedat pietonilor pe trecere şi s-a ales cu aproape 80.000 de euro amendă

Potrivit BBC, amenda primită în valoare de 86.000 de lire sterline sau 2.006.569 de lei moldoveneşti după cursul actual de schimb, este cea mai mare din istoria ţării, dintre toate cele acordate anume pentru condusul în stare de ebrietate. De asemenea, instanţa de judecată i-a interzis să conducă vreo maşină în următoarele 20 de luni.

McPartlin a fost depistat în stare de ebrietate alcoolică în ziua de 18 martie, anul curent, după ce a pierdut controlul unui MINI Cooper şi a provocat un accident rutier. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului l-au suspectat de consum şi l-au testat cu alcoolmetrul. Dispozitivul a arătat o depăşire a normei de aproximativ două ori.

Vezi şi: (foto/video) Un bărbat beat a intrat cu Range Rover-ul său în metroul din Bruxelles

Presa britanică afirmă că bărbatul a recunoscut ce a făcut, a declarat că îi este ruşine şi şi-a cerut iertare. Însă, toate aceste lucruri nu au afectat în vreun fel decizia instanţei, care i-a calculat amenda pe baza venitului său săptămânal de 130.000 de lire sterline.

Vezi detalii despre ultimele măsuri care se vor lua în privinţa şoferilor moldoveni: Moldova: Pedepse aspre pentru şoferii care urcă băuţi la volan. De la noi concentraţii minime de alcool până la anularea permisului

Iti place articolul?