in ,

(video) Cum şi în cât timp arde un Lamborghini. Tot procesul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Un supercar de model Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera a fost distrus practic complet după ce a luat foc pe una din străzile orașului american Seattle.

Tot procesul, din momentul în care s-a aprins şi până când flăcările au fost stinse definitiv, a fost înregistrat de o cameră video de supraveghere.

Vezi şi: (video) Un Audi R8 a luat foc pe o stradă din Moscova şi a ars aproape complet

Din imagini putem observa cum în cadru apare automobilul de culoare albă şi se opreşte pe banda extremă din stânga, probabil după ce pasagerii au observat fum în cabină. Proprietarul, ieşind din maşină şi văzând o flacără sub capacul compartimentului motorului, l-a deschis şi a încercat disperat să o stingă cu o sticlă de apă.

Vezi şi: (foto/video) „Car-nagiu” în Portugalia. 422 de maşini au ars în întregime într-o parcare

Văzând că nu-i reuşeşte şi că maşina începe să ardă mai tare, peste câteva i-a fost oferit un mic extinctor, însă nici cu acesta nu a putut remedia situaţia. Doar pompierii care au sosit la fața locului peste câteva minute au putut să facă faţă incidentului, însă a fost prea târziu.

Interesant este de menţionat că Lamborghini-ul ardea pe o stradă unde se aflau destul de multe automobile în trafic, însă niciun şofer nu s-a oprit să ofere careva ajutor.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Iti place articolul?