in , ,

(video) Noul GMC HUMMER EV debutează în această toamnă! Va exista şi sub forma unui SUV

(update 30.07.2020) GMC a anunțat că super-pickup-ul său electric va debuta mai târziu în această toamnă, în timp ce producţia îi va începe cu un an mai târziu. Detaliile despre remarcabilele capacități ale modelului, pe care le va arăta pe drumuri bune, dar şi în off-road, vor fi făcute publice mai aproape de prezentarea sa.

Într-un nou teaser, compania ne prezintă silueta maşinii, dar şi pentru prima dată formele unei variaţii SUV a modelului! Hummer H4, tu eşti?


(30.01.2020) Cybertruck killer! Noul GMC HUMMER EV se pregăteşte să impresioneze cu 1000 CP, 15592 Nm şi 0-97 km/h în doar 3 secunde

Bombă! Zvonul s-a adeverit! Din acest weekend, în cadrul Super Bowl, General Motors va începe campania de promovare a primului pickup electric, anunţat chiar recent că va fi construit în cadrul primei uzine complet dedicate pentru producţia de vehicule electrice.

Primele detalii oficiale despre model, anunţate chiar acum câteva clipe, ne spun că se va numi HUMMER EV şi va fi lansat sub marca GMC, deşi anterior se credea că va fi resuscitat întregul brand HUMMER pentru ca sub acesta să fie oferită o întreagă linie de electrovehicule!

https://www.youtube.com/watch?v=7bOf_Bx99WY
https://www.youtube.com/watch?v=gCcs2UxkYvM
https://www.youtube.com/watch?v=jyswrY4Eqk4
https://www.youtube.com/watch?v=i2DUYhsbsSs

GMC va introduce noul HUMMER EV, aducând un design îndrăzneț și o capacitate remarcabilă în segmentul vehiculelor electrice, printr-o campanie teaser de promovare, numită “Revoluţie liniştită”.

Spoturile video juxtapun valorile uriașe ale performanței anticipate ale primului pickup integral electric GMC cu liniștea remarcabilă inerentă din timpul funcționării unui vehicul electric.

O primă imagine cu partea frontală a maşinii ne arată nişte faruri full LED subţiri, conectate între ele printr-o făşie luminoasă care va trece prin toată “grila de radiator”. Designul acesteia din urmă aminteşte de cea folosită de SUV-urile Hummer.

Noul GMC HUMMER EV, potrivit datelor estimative ale producătorului, va fi capabil să livreze 1.000 de CP, până la 15.592 Nm de cuplu la roți şi va putea face 0-97 km/h în doar 3.0 secunde, evident alături de capacităţi sporite pe şosea şi în off-road. Nu se menţionează, dar cel mai probabil acestea vor fi caracteristicile modelului de top.

Premiera noului pickup electric, cel mai probabil în format pre-producţie, este programată pentru ziua de 20 mai 2020 în cadrul uzinei din Michigan unde va fi făcut – Detroit-Hamtramck – din trimestrul III al anului 2021 abia, aproximativ.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

Iti place articolul?