in , ,

(video/update) Încălcare “populară” printre şoferi? Deja al doilea a fost surprins făcând asta pe strada Ismail

(update 29.05.2018) Acelaşi martor ocular a surprins o încălcare similară în acelaşi loc. De această dată conducătorul unui sedan Volkswagen a fost filmat cu face o manevră interzisă pe strada Ismail.

Spre deosebire de celălalt participant la trafic, acesta nu a conectat semnalizatorul de direcţie.


(23.05.2018) Să încalci regulile de circulaţie pe străzile Chişinăului nu este o problemă pentru unii şoferi, care s-au obişnuit să facă deja asta când au nevoie. Printre aceştia se numără şi conducătorul unui Subaru Outback.

Deplasându-se pe strada Ismail, direcţia spre bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, şoferul a fost surprins cum la un moment dat a virat la dreapta sau a făcut o manevră de întoarcere peste linia dublă continuă. Pentru că din sens opus nu se apropia nicio maşină şi pentru ca să-l vadă toată lumea cum încalcă a mai aprins şi semnalizatorul de direcţie.

Imaginile video ne-au fost trimise la adresa redacţiei de către un martor ocular care mai avea conectată în maşină o cameră de bord.

Vezi şi: (video) Cât „profesionalism”! Vezi ce şi-a permis să facă un şofer de autobuz care transporta pasageri prin Chişinău

Vezi şi: (video) Ce a căutat, a şi găsit. Purtarea oribilă a unui şofer a dus la un accident pe strada Ismail

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

Iti place articolul?