in , ,

(video) Daniel Ricciardo a călătorit din San Francisco şi până în Las Vegas cu un monopost RB7

Pilotul de curse australian Daniel Ricciardo, încă membru al echipei Red Bull Racing, a luat un monopost RB7 şi a pornit într-o călătorie cu itinerarul San Francisco – Las Vegas.

Pentru ceva timp s-a uitat de asfaltul neted şi s-a mers pe cele mai obişnuite drumuri publice, inclusiv pe podul Golden Gates, regiunea Monument Valley din statul Utah şi pe străzile oraşului jocurilor de noroc.

Monopostul Red Bull RB7 nu mai este folosit pentru competiţii, acesta fiind construit pentru participare doar în sezonul din anul 2011. Cu ajutorul acestui şasiu Sebastian Vettel a câştigat cel de-al doilea titlu de campion mondial, iar în acel an, alături de pilotul Mark Webber, au înregistrat victorii în 12 curse dintr-un total de 19.

Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii din acest sezon se va desfăşura abia la 21 octombrie.

Amintim că Daniel Ricciardo a decis ca în noul sezon să concureze în Formula 1 de partea Renault. Această călătorie prin SUA este parte a unei serii de filmuleţe în care Ricciardo şi colegul său Max Vestappen merg să descopere noi locuri şi pentru a se distra, în timpul pauzelor dintre competiţii.

Vezi şi: (video) Distracţie înainte de cursa din Azerbaidjan. Max Verstappen a stors tot posibilul dintr-o Lada Niva

Vezi şi: (video) Jocurile Olimpice de iarnă pentru F1. Cum ar putea arăta în viziunea lui Max Verstappen

Vezi şi: (video) Daniel Ricciardo şi Max Verstappen au distrus două rulote care erau trase de maşini Aston Martin

buton subscribe

GALERIE FOTO: