in , ,

(video) Derapaj ziua-n amiaza mare şi exces de viteză. Mesajul unei mame pentru un şofer din Chişinău

Oricine ajunge să conducă prin Chişinău trebuie să fie deja cu ochii mai mult decât în patru, asta pentru că nu poţi şti la ce manevre să te aştepţi de la alţi participanţi la trafic. E valabil chiar dacă îi ai în vizor.

În seara zilei de ieri, un conducător auto a făcut un derapaj intenționat şi eşuat în timp ce se întorcea înapoi pe şoseaua Hînceşti, însă manevra sa finală nu a fost clară, motiv pentru care o şoferiţă a fost pusă în gardă şi a tras de volan pentru a evita un potenţial contact. După o avertizare sonoră, primul a apăsat până în podea acceleratorul şi în scurt timp s-a făcut nevăzut, ignorând şi indicatorul de limită de viteză pe lângă care a trecut.

Mesajul mamei care avea un copil minor în habitaclu şi care s-a speriaţ niţel este: “Aveți grijă de aşa șoferi, nu numai că se fac participanţi la raliuri, însă mai sperie și copii. Ce vină au ei ca tu n-ai mers să înveți cum se conduce. Mai bine mergi pe jos și nu pune oameni în pericol”.

Sursă video: facebook.com/oxana.turcan.9

Cu o reacţie la comentariile apărute la acest filmuleţ, publicat pe o reţea de socializare, a venit şi soţul femeii, dar şi tatăl copilului din maşină: “În această mașină încetinită era fiica mea. Eu înţeleg totul, situaţii pot fi diferite, dar când fiica mea a întrebat-o pe mamă sa dacă vor muri, am rămas frapat. Acum, imaginați-vă că copiii voştri vă întreabă asta, poate că sunt norocos ca de obicei, veţi avea voi noroc?”

comentariu

În amiaza aceleiași zile un alt conducător auto şi-a încercat abilităţile în a derapa la sensul giratoriu din vârful pantei de pe strada Alecu Russo. Spre deosebire de primul acesta a făcut-o pe carosabil umed şi în plin trafic.

Sursă video: facebook.com/icepiek

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: