in , ,

(video) Șapte şoferi au rămas fără permise după ce s-au dat în spectacol pe rondul de la Orhei

Ieri, după ora 17:00, polițiștii din Orhei au fost sesizați despre faptul că pe străzile orașului mai mulți șoferi se deplasează agresiv, cu viteză excesivă și derapează la un sens giratoriu din oraș, punând în pericol participanții la traficul rutier care treceau prin zonă.

Poliţia a reacţionat prompt şi i-a lăsat pe toţi amatorii de senzaţii tari fără permise de conducere!

Imediat, la fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului național de securitate publică și ale Inspectoratului de poliție Orhei, care au depistat în flagrant tinerii cu vârsta cuprinsă între 20 și 41 de ani, toți locuitori ai municipiului Chișinău. 

În total au fost întocmite 7 procese-verbale pentru încălcarea prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere, prin manifestarea de comportament agresiv în trafic.

În context, conducătorilor auto le-au fost ridicate permisele de conducere, instanța de judecată urmând să se pronunțe în privința sancțiunilor aplicate.

Potrivit legislației, șoferii riscă o amendă de până la 2.000 de lei cu aplicarea a 5 puncte de penalizare sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de la 20 la 40 de ore, sau cu arest contravenţional pe un termen de la 3 la 15 zile; în toate cazurile cu sau fără privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an.

Inspectoratul General al Poliției atenționează toți conducătorii auto care pun în pericol viața și sănătatea participanților la trafic că vor fi sancționați conform legislației Republicii Moldova!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

Iti place articolul?