in , ,

(video) Descoperă Moldova din Mașină – Molovata. Idei de călătorie prin țară de la Constantin Mihalachi

Autor: Constantin Mihalachi, Video: SidDrone Movies

Autoritățile din Moldova au permis deja plimbările prin parcuri, însă riscul de infectare cu COVID-19 încă persistă. Din acest motiv, am decis ca în weekend-ul trecut să ies cu familia în afara orașului și totodată să vă arăt și vouă ce locuri pot fi vizitate în Moldova în siguranță. Şi cel mai important – petrecând timpul foarte frumos cu familia.

De această dată am fost la Molovata. Sper că vă va fi util acest vlog și în dependență de reacțiile voastre poate mai fac un reportaj în weekend-ul care vine. Poate astfel dăm startul mișcării – Descoperă Moldova din Mașină! ;)

Am ascultat de unii dintre voi și revin cu o descriere detaliată a traseului pe care l-am urmat. Am început cu primul punct care este localitatea Molovata, pentru ca după să vă dau cât mai multe indicii despre drumul pe care trebuie să mergeți. Sper să vă ajute!

Link: shorturl.at/fvwT4. După ce îl accesați, apăsați butonul PREZENTAȚI și apoi urmați CUPRINSUL.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi: