in , ,

(video) Din mers şi pe neașteptate. Momentul când un şofer îşi pierde o roată pe strada Ion Creangă

Oricui i se poate întâmpla, însă nimeni nu poate şti când să se aştepte la asta. Un şofer din capitală şi-a pierdut o roată din mers chiar în momentul când a intrat să circule pe strada Ion Creangă. Momentul a fost surprins de o cameră de bord.

Conducătorul unei Honda modificată pentru a arăta mai stilat, inclusiv cu roţi cu jante mai mari decât cele din uzină, şi-a pierdut roata stângă de pe osia frontală. Ulterior, automobilul brusc a pierdut din înălţimea normală şi s-a mai mişcat câţiva metri, discul de frână intrând la sigur într-un contact “dureros” cu asfaltul.

Pentru că roata a intrat pe contrasens şi exista pericolul ca să lovească oricare altă maşină din zonă, pasagerul dintr-un crossover a reacţionat fulgerător şi a ieşit pentru a o opri. Care este cauza exactă pentru care roata s-a desprins nu se cunoaşte.

Așa o situație neplăcută

Gepostet von Mihai Benzari am Sonntag, 24. Mai 2020

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: