in , ,

(video) Distracţie înainte de cursa din Azerbaidjan. Max Verstappen a stors tot posibilul dintr-o Lada Niva

O nouă aventură plină de momente amuzante pentru piloţii echipei Red Bull Racing. Cu doar câteva ore înainte de startul Marelui Premiu al Azerbaidjanului, Max Verstappen şi Daniel Ricciardo au luat la “test drive” o Lada 4×4 Niva.

Mai exact, cei doi conducători profesionişti au luat decizia de a se întrece cu nişte localnici prin off-road, şi aceştia fiind într-o Lada 4×4.

Se menţionează că această cursă cu itinerar pe care membrii echipei F1 nu îl cunoşteau prea bine a avut loc pe teritoriul rezervaţiei Gobustan (în traducere însemnând Tărâmul Taurilor), la circa 70 de kilometri la sud de Baku. În semi-deșertul de acolo se găsesc unele dintre cele mai bine conservate arte naturale preistorice ale lumii, cu o vechime de 40.000 de ani și care este parte a Patrimoniului Mondial UNESCO

Teritoriul cu o suprafaţă de 537 de hectare, plin de căi neobișnuite, stânci înguste, vulcani noroioşi și drumuri abia navigabile, a fost o încercare atât pentru maşina “tunată” de Red Bull cu simbolica echipei, cât şi pentru aceşti străini.

Vezi şi: (video) Daniel Ricciardo şi Max Verstappen au distrus două rulote care erau trase de maşini Aston Martin

Vezi cum s-a realizat filmuleţul şi impresiile piloţilor Red Bull Racing:

Vezi şi: (video) Mad Mike l-a plimbat pe Daniel Ricciardo cu o Mazda MX-5 cu motor turbo rotativ de 1032 CP

Amintim că a patra etapă a sezonului actual se va desfăşura în după amiaza zilei de 29 aprilie la Baku. În 2017 cursa a fost câştigată de către Daniel Ricciardo .

buton subscribe

GALERIE FOTO: