in , ,

(video) Doi şoferi, filmaţi cum încalcă câteva reguli pe o porţiune a străzii Petricani

Dacă nu sunt marcaje sau nu se prea văd, înseamnă că se poate de încălcat?! Cel puţin această “teorie” o împărtăşesc o bună parte din conducătorii auto din toată Moldova, care preferă intenţionat să încalce regulile de circulaţie, deşi cunosc cum stau lucrurile cu adevărat pe drumul pe care rulează.

De curând, pe strada Petricani din capitală, doi şoferi au fost filmaţi cum ies la depăşire şi se deplasează pe contrasens în direcţia şoselei Balcani. Este evident faptul că pentru aceste operaţiuni a fost nevoie şi de o mărire a vitezei regulamentare pe care o păstra conducătorul din maşina în care se afla camera de bord.

O a treia încălcare a arătat-o conducătorul autoturismului Skoda. Dacă al său “coleg de depăşire” s-a oprit la culoarea roşie a semaforului, acesta a ales să meargă mai departe, însă nu înainte de a se opri pentru ca neregula să fie făcută în siguranţă.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?

-3 Points
Upvote Downvote