in , ,

(video) Dorința de a face un derapaj controlat a condus la un accident fatal în centrul Moscovei

Un accident din care se pot învăţa multe lecţii a avut loc recent în oraşul Moscova. O cameră de bord a înregistrat cum pe bulevardul Kutuzov, un şofer dornic de senzaţii tari care se deplasa cu o Lada, şi-a pierdut până la urmă viaţa din propria prostie.

Rulând cu viteză excesivă, acesta a întors volanul astfel încât să înceapă să derapeze, însă manevra i-a scăpat de sub control şi a ajuns pe contrasens.

Vezi şi: (video) Accident groaznic în Rusia. Doi bărbaţi, cât pe ce să-şi piardă viaţa într-un fum dens

Ca urmare a accidentului, șoferul care se afla la volanul Lada a decedat după ce a fost lovit în plin de un Nissan şi un Volvo, care i-au şi răsturnat maşina. Un total de şapte pasageri din cele două automobile implicate involuntar în accident au fost spitalizate.

Vezi şi: (video) Chişinău: La un pas de accident. Vezi isprava unui proprietar de Mercedes-AMG S63 Coupe

Un martor susține că bărbatul care a provocat accidentul a încercat de mai multe ori să derapeze, după care a şi survenit întâmplarea. Se pare că acesta ar fi fost un mare “fan” al condusului extrem, deoarece din imagini se poate observa că mașina lui nu era în regulă încă înainte de accident – o portieră avea urma unei lovituri.

Toate persoanele care au avut de suferit au fost transportate de urgenţă la spital cu ajutorul unor elicoptere medicale.

Vezi şi: Incredibil! Un Brabus 700 6×6 s-a răsturnat pe o stradă din Moscova (video)