in , ,

(video) Două accidente în care două TIR-uri sunt lovite de două trenuri pe două treceri. Toate într-un stat american

Coincidenţă bizară în statul american Georgia. Două accidente similare au avut loc într-un interval de trei zile. Ambele situaţii au fost filmate de doi martori oculari diferiţi şi din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Primul incident a avut loc pe data de 31 martie în orașul Temple și se aseamănă cu o scenă clasică dintr-un film de acțiune tipic american. Șoferul camionului a reuşit să părăsească cabina unui TIR cu doar câteva secunde înainte de impact, s-a auzit clar şi răspicat claxonul locomotivei, martorul ocular a exclamat “Oh, Doamne” și s-a încheiat totul cu o grămadă de fier.

Vezi şi: (video) Momentul când tractorul unui fermier era cât pe ce să fie lovit de un tren de mare viteză

Al doilea accident a fost înregistrat pe 2 aprilie în “orașul lacurilor” Acworth. Și în acest caz, camionul s-a oprit pe șine, iar șoferul a părăsit cu prudență vehiculul înainte ca acesta să fie lovit de tren.

Vezi şi: (video) Un şofer din Rusia a reuşit să iasă în ultimul moment din maşină, inainte ca să i-o lovească trenul

Camionagii au declarat, în ambele cazuri, că în treceri brusc li se opreau motoarele şi nu le puteau porni timp de câteva minute. Internauţii rămân nedumeriţi şi încă nu pot înţelege cum se pot întâmpla asemenea incidente.

Vezi şi: (video) Incredibil. Un tren lovește o mașină la 110 km/h în Marea Britanie

buton subscribe