in ,

LoveLove

(video) Două maşini Audi R8 au participat la o sesiune foto în cel mai scump mall din lume

Două supercaruri Audi R8 au participat la o sesiune foto excepţională în cel mai scump centru comercial din lume. Maşinile au pozat în faţa camerelor în Al Hazm Mall din Doha, Qatar, pentru construcţia căruia s-au cheltuit aproape un miliard de dolari!

https://youtu.be/6aBu3kTwM2Y

Mall-ul pentru milionari este făcut din aproximativ 60 de tone de piatră de calitate şi marmură, aduse în Qatar din Palestina şi Toscana, Italia. Scopul proprietarului a fost de a construi un centru comercial în stilul celor europene care au existat în secolul al XVIII-lea, cu nişte coloane masive, arce şi cupole.

https://www.youtube.com/watch?v=hY9WuRxAuuM

https://www.youtube.com/watch?v=PspwIhWlCQs

Ce ţine de sesiunea foto, în aceasta au participat două modele Audi R8, unul în versiune cu tracţiune integrală (V10 Plus) şi altul cu tracţiune pe puntea spate (V10 RWS). Ambele sunt propulsate de motoare cu 10 cilindri şi cu un volum de 5.9 litri, dar produc 610 CP şi 540 CP respectiv.

Cel mai puternic Audi R8 poate accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în 3.2 secunde, în timp ce fratele său mai mic o face în 3.7 secunde. Amintim că ultimul este construit într-o ediţie limitată la 999 de exemplare.

Vezi şi: (foto) Premieră la Goodwood: Audi R8 V10 plus Audi Sport Performance Parts

buton subscribe

GALERIE FOTO: (sursă : Auditography – Unique Audi photography)