in , ,

(video) Două stopuri frumoase pentru maşini Range Rover Sport, produse din 2005 şi până în prezent

Compania britanică Glohh, unul dintre producătorii de corpuri de iluminat din industria automobilelor, a lansat un nou model de stop proiectat special pentru modelul Range Rover Sport.

Numit GL-5i, noul stop este şi primul din lume cu sistem “display dynamic start-up” (efecte luminoase) pentru SUV-ul britanic.

Prin adăugarea de exclusivitate la modelul GL-5i, inginerii au încorporat numeroase progrese, printre care o formă aerodinamică îmbunătățită, lumină de frână tridimensională, un indicator de direcţie secvențial ultra-ascuțit și o lumină pentru marşarier care este ascunsă până la utilizare.

Stopurile sunt Full LED şi funcţionează pe baza unui microprocesor inteligent care pune în mişcare toate luminile active. Interesant mai este că luminozitatea generală este cu 50% mai mare decât a celor care vin standard pe Range Rover Sport, iar LED-urile care redau culoarea albă au o luminozitate puternică, comparabilă cu cea a xenonului.

Important mai este de menţionat că stopurile Glohh sunt certificate în SUA şi în toată Uniunea Europeană, iar acestea se instalează foarte uşor (Plug&Play) şi sunt gata de funcţionare imediat. Costul unui set este de 1.199 de dolari şi este livrat la nivel global în maxim 5 zile doar prin intermediul companiei DHL.

Modelul GL-5i este compatibil pentru a fi montat pe maşinile Range Rover Sport L494, produse din 2013 şi până în prezent, inclusiv varianta facelift, în versiuni: HSE, HSE Dynamic, PHEV, Autobiography Dynamic sau SVR.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Range Rover Sport Facelift

Modelul GL-5i a fost construit pe baza succesului înregistrat de GL-3, un stop introdus în 2016, care poate fi instalat pe modelele Range Rover Sport produse între anii 2005-2013.

Costă în prezent 749 de dolari şi deja au fost livrate peste 1.000 de seturi în peste 130 de ţări.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?