in ,

(video) Drag race: Porsche Taycan Turbo S vs Tesla Model S Performance cu cel mai proaspăt soft

Brooks Weisblat, omul care stă în spatele proiectului Drag Times, şi-a chemat un prieten care deţine un Porsche Taycan Turbo S pentru a sprinta împreună pe un drum drept.

În acest mod şi-a dorit să vadă dacă al său Tesla Model S Performance cu ultimele update-uri de soft şi cu noul mod Cheetah Stance a devenit un etalon sau încă nu.

După cursele organizate anterior de Top Gear şi de o echipă de jurnaliști germani, iată acum unele dintre primele serii de “liniuţe” de peste ocean. Şi nu s-a folosit o pistă specială, ci cel mai obişnuit drum public. Care pe care vedeţi în cele ce urmează:

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

Porsche: „Singura slăbiciune a noului Taycan îi este doar şoferul”

Iti place articolul?