in , , ,

AngryAngry LOLLOL COOLCOOL WTFWTF

(video) Drepturile și obligațiile conducătorului auto, dar și ale inspectorului ANTA, în caz că sunteţi tras pe dreapta

Scurt, clar şi cuprinzător, Agenția Națională Transport Auto explică care sunt drepturile şi obligaţiunile ale unui conducător auto care a fost tras pe dreapta de către un echipaj care reprezintă autoritatea.

În plus, cei de la ANTA s-au angajat să spună cum trebuie să arate şi să se prezinte un inspector împuternicit în verificări, care sunt obligaţiile acestuia şi ce este în drept să controleze.

Ați fost stopat de către inspectorii ANTA?

Drepturile și obligațiile conducătorului auto, dar și a inspectorului ANTA

Gepostet von Agenția Națională Transport Auto am Mittwoch, 5. August 2020

Dacă dispuneți de careva informații, v-ați pomenit în situaţii când un inspector ANTA a solicitat mită în timp ce efectuați legal o cursă sau ați admis careva încălcări și v-a propus cineva să dați mită pentru a nu documenta cazul, puteţi apela la numerele de telefon 022-832-065 (linia Anticorupție a ANTA) sau 0-800-5555 (linia Națională Anticorupție).


În contextul “tutorialului” publicat acum câteva ore de ANTA, interesantă a fost întrebarea unui concetăţean, răspunsul căreia am dori să-l cunoaşteţi şi voi:

De asemenea, dacă se întâmplă să luaţi pasageri de ocazie de pe drum sau să răspundeţi unei solicitări online de a oferi ajutor benevol cu transport al unor persoane, recomandarea noastră este ca să conveniţi în scris din start că dvs. nu veţi accepta bani, iar cealaltă persoană nu îi va oferi! Astfel, veţi avea cel puţin o dovadă pentru a nu vă pomeni cumva în situaţii delicate de genul: