in , ,

(video) Drumarii au început să acopere gropile din Chişinău, iar în România mai mulţi şoferi le repară singuri

În Chişinău au început lucrările de reparaţie provizorie a drumurilor şi se folosesc materiale care mai şi protejează maşinile de incidente. Mai mulţi muncitori au fost surprinşi plombând temporar gropile cu un amestec de asfalt frezat de acum câţiva ani cu ciment.

Vezi şi: (doc) Lista drumurilor din Moldova care vor fi reparate în 2018 cu peste un miliard de lei

Un astfel de material a fost pregătit într-o cantitate de peste 500 de tone şi urmează să ajungă pe străzile unde situaţia este cea mai gravă, înlocuind pietrişul tradiţional care poate fi un pericol pentru automobile, dar şi pentru cei din jur. Ulterior va fi înlocuit cu asfalt fierbinte.

Recent, ni s-au dat asigurări că reparaţiile mai serioase pe drumurile din municipiul Chişinău vor demara odată ce timpul de afară va fi favorabil. Până când se va întâmpla asta autorităţile încearcă să evite formarea de noi cratere şi a surpărilor de asfalt care au fost semnalizate deja pe unele străzi.

Vezi şi: Gropile din capitală vor fi reparate. Iată când se va întâmpla acest lucru

Între timp, în România, mai mulţi şoferi supăraţi că și-au stricat maşinile în gropile adânci din şosea s-au apucat singuri să astupe craterele. S-a întâmplat pe drumul judeţean 708, în judeţul Arad.

Autorităţile judeţene spun că ştiu despre situaţie, sunt conştiente că drumul arată ca după bombardament, dar nu au cum să înceapă reparaţiile prea curând. Drumul va fi reabilitat în următorii 2 ani.

Vezi şi: (video) Drumurile – cartea de vizită a oraşului Durleşti. Iată ce a păţit un şofer care a venit de peste hotare

Vezi şi: (foto) Un camion ZIL a intrat pe jumătate în noroi în Mileştii Mici. Şoferul a fost nevoit să iasă pe altă uşă

Iti place articolul?