in , ,

(video) Drumurile – cartea de vizită a oraşului Durleşti. Iată ce a păţit un şofer care a venit de peste hotare

Un şofer care a venit recent din afara ţării în suburbia Chişinăului, Durleşti, a fost întâmpinat “corespunzător”. Intrând pe strada Ion Soltîs, una care se află de mai mult timp într-o stare dezastruoasă, a rămas blocat în noroi din ziua de ieri şi nici până astăzi după amiaza nu a ieşit de acolo!

Vezi şi: Imaginea zilei: Cum a fost „reparată” groapa din Durleşti în care a căzut un camion cu o roată

Potrivit informaţiilor, astăzi au fost apelaţi salvatorii pentru ajutor, aceştia venind la faţa locului cu o maşină pentru intervenţii în cazul incendiilor şi urmează să încerce să-l scoată din încurcătură.

În context se recomandă evitarea temporară a deplasării pe această stradă.

Vezi şi: (foto) Un BMW M6 GranCoupe a fost avariat în Durleşti din cauza unui drum aflat în reparaţie

Din cauza unor astfel de situaţii, imaginea oraşului Durleşti devine din zi ce trece tot mai proastă în ochii şoferilor.

Până şi imaginea de copertă a grupului Durleşti City, în care sute de persoane discută despre diverse probleme şi incompetenţa autorităţilor, este una simbolică (caz similiar pe aceeaşi stradă din 9 februarie 2018).

Vezi şi: (foto) Iată de ce nu ar trebui să circulaţi pe unele drumuri din Durleşti când plouă

FOTO: facebook.com/Rodica Florea

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]