in , , ,

AngryAngry

(video) EXCLUSIV: Accidentul de pe Ștefan cel Mare a avut loc în rezultatul unui pariu! Învingătorul câștiga 50 de euro!

Accidentul de pe bulevardul Ștefan cel Mare care a avut loc în această noapte pare să fi avut loc în urma unei curse ilegale. O sursă AutoBlog.MD, care a dorit să-i păstrăm anonimatul, ne-a declarat că șoferul de la volanul modelului Audi S8, împreună cu un alt conducător auto, au pus un pariu în baza căruia cel care ajungea primul la punctul stabilit de cei doi câștiga o sumă de bani.

Din sursele care le avem, șoferii au pornit de la Gara Feroviară și s-au înțeles să meargă pe bulevardul Constantin Negruzzi spre bulevardul Ștefan cel Mare. Motivul de a merge pe Ștefan cel Mare ținea de faptul că asfaltul de pe artera centrală a capitalei este de o calitate mai bună.

Miza era de 50 de euro 

Revoltător este că, cei doi șoferi au convenit asupra faptului că învingătorul va câștiga 50 de euro la final. De altfel și din materialul video surprins de o cameră de luat vederi, amplasată în apropierea intersecției, se poate vedea că în timp ce șoferul cu Audi S8 intră la roșu în intersecție și lovește Prius-ul care circula regulamentar, la semafor a staționat un alt automobil care până în intersecție pare să fi avut aceeași viteză.

Din informațiile noastre a doua mașină era un BMW Seria 5.

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!
Sursă imagini: facebook.com/Carpost.md

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Iti place articolul?