in , , ,

(video) Experiment: Am verificat cu maşina ce adâncime avea apa adunată pe Calea Ieşilor

Am ieşit şi noi cu maşina redacţională prin oraş în această după amiază, un Land Rover Discovery Sport dacă nu ştiaţi, ca să vedem starea lucrurilor pe timp de ploaie şi ce a urmat după. Ne-am confruntat şi noi cu ceea ce s-au confruntat şi alţii – multă apă pe drumuri, chiar foarte multă – însă SUV-ul nostru a fost descurcăreț şi nu a întâmpinat probleme.

Pentru că s-a adunat o cantitate semnificativă pe strada Calea Ieşilor – şi poliţia a ajuns la faţa locului pentru a analiza cum se desfăşoară circulaţia şi poate chiar să o restricţioneze – în drum spre o destinaţie am pus la treabă unul dintre sistemele electronice ale lui Discovery Sport. Şi anume, am verificat cât de adâncă este apa de pe carosabil!

Din uzină, această maşină cu gardă la sol de 212 mm, este certificată şi izolată precum este necesar pentru a putea trece prin vaduri de apă cu o adâncime de 60 cm! Sistemul care îl notifică pe conducător arată nivelul apei din jurul maşinii şi după cum puteţi vedea, pe unele porţiuni ale străzii, apa avea o adâncime care depăşea acest plafon!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

(video) A început furtuna peste Chişinău! Străzi inundate au adus dificultăți şoferilor

(foto) Vă mai amintiți de Mercedes-ul inundat în această primăvară? Iată cum arată acum și în ce stare este

(foto/video) Ultima deplasare înainte de carantină! Cu Land Rover Discovery Sport în Alpii din Austria (partea 1)