in , ,

COOLCOOL AngryAngry OMGOMG

(video) Face asta în fiecare zi? Câte reguli încalcă un șofer doar pentru a ajunge comod într-o parcare pe trotuar

Un şofer din capitală a găsit o metodă de a-şi face acces într-o parcare, pe trotuar, din sectorul Râşcani al capitalei, apelând la o serie de încălcări. În obiectivul camerei de bord în cauză a ajuns pentru prima dată, însă cine ştie de câte ori a mai făcut asta. Şi chiar dacă este o zonă unde traficul nu lipsește practic niciodată pe timp de zi, mai exact fiind vorba despre bine cunoscutul sens giratoriu de la Pancom, nimeni nu poate să îi spună nimic.

Automobilistul a abordat sensul giratoriu, după care, fără o elementară semnalizare a direcției măcar, a trecut peste linia dublă continuă, a călcat peste marcajul 1.16.1 (linii late conturate pe care intrarea este interzisă) și ulterior s-a deplasat pe contrasens peste două benzi de circulație, profitând de faptul că traficul nu era intens la moment.

Nu se exclude că șoferul în cauză va fi depistat și sancționat conform legii, însă pentru a primi o lecție ca atare ar fi de dorit să suporte pedepse pentru fiecare regulă încălcată în parte, nu doar “tradiționala” sumă de 1.500 lei și trei puncte de penalizare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?