in ,

(video) Faptă eroică. Cum un motociclist a oprit traficul rutier pentru a preveni un suicid

În spaţiul virtual devine tot mai popular un filmuleţ în care un motociclist nu rămâne indiferent faţă de un tânăr care ar fi dorit să se arunce în gol de pe un pod. Imaginile video au fost vizualizate de milioane de oameni şi numărul acestora este în continuă creştere.

S-a întâmplat totul recent pe o şosea dintr-o suburbie a oraşului Moscova. Tânărul care a fost la un pas să comită un suicid a fost observat de un motociclist, Ivan, care se deplasa încă cu viteză.

“Au trecut 23 de secunde de când l-am observat pe băiat şi până când am spus “ăăăă” (ce să fac). În tot acest timp deja mi-am imaginat cum se aruncă pe asfalt, acolo unde maşinile trec cu viteză şi este strivit”, a descris Ivan situaţia pe un blog.

“L-am văzut cu coada ochiului şi era clar că omul intenţiona să facă un pas înainte. Iertaţi-mă, am ştiut că încalc regulile de circulaţie şi am încercat să fac totul cu o acurateţe maximă, înţelegând că o altă soluţie rapidă nu mai exista. Acesta ar fi putut sări exact în faţa unei maşini, de aceea am decis să opresc tot traficul”, a adăugat acesta.

Vezi şi: (video) Reacţia rapidă a unui motociclist din Kiev după ce un hoţ a furat poşeta unei femei

Într-un final motociclistul l-a convins pe tânăr să renunţe la idee şi i-a propus să-l plimbe. Acesta din urmă i-a explicat că a încercat să se deplaseze cu autostopul la înmormântarea mamei sale şi “a căzut din punct de vedere moral”.

Mii de oameni au apreciat fapta eroică a acestui motociclist şi i-au lăsat pe reţelele de socializare numai urări de bine.

Toată situaţia a fost filmată cu o cameră ataşată de casca lui Ivan. Iată imaginile video originale:

Vezi şi: (video) Un BMW M5 F10 s-a aprins brusc pe o stradă din Perm. Vezi cum a reacţionat instant şoferul

What do you think?