in , ,

(video) Porsche prezintă noua generaţie Panamera LIVE pe AutoBlog.MD

Constructorul de automobile sportive Porsche, a decis să prezinte a doua generaţie a modelului Panamera, într-un mod în care să o poată vedea cât mai multă lume. A ales să transmită evenimentul LIVE, prin intermediul reţelei globale, astăzi, 28 iunie.

Odată cu prezentarea modelului, conform indiciilor din teaserul de mai sus, ne va fi prezentat un record de timp înregistrat cu maşina pe Nurburgring.

Vezi şi: (video) Ultimele teste. Iată cum sună noul Porsche Panamera, dar şi noua versiune Shooting Brake

Dorind să fie cel mai rapid sedan din lume, noul Panamera va avea un design mai sportiv, mai atrăgător şi totodată mai elegant. Blocurile optice din spate vor fi pe bază de LED-uri, iar inscripţia Porsche va fi afişată ca şi pe noul 718 Boxster sau Cayman.

Vezi şi: Noua generaţie Porsche Panamera. Teasere video şi noi informaţii

Noua generaţie va fi mai uşoară cu aproximativ 100 de kilograme, iar la bază va sta noua platformă MSB. Sub capotă vor fi instalate motoare V6 şi V8, ulterior fiind posibilă apariţia unei versiuni PHEV (plug-in hybrid electric vehicle).

Vezi şi: (foto) Noul Porsche Panamera, testat în Africa de jurnalişti. Maşina va primi o mulţime de bunătăţi

Iată unde veţi putea urmări evenimentul de prezentare, care va începe în seara zilei de 28 iunie, la ora 21:10:

Până atunci, vă invităm să vedeţi cum va arăta maşina, în cele mai calitative ilustraţii publicate de autovisie.nl, în care s-a încercat să se redea toate detaliile cunoscute până în prezent.

PORSCHE_Panamera

PORSCHE_Panamera_Shooting-Brake_silver

PORSCHE_Panamera_h-e1459319936273

PORSCHE_Panamera_Shooting-Brake_gold-e1459319970313