in , ,

(video) Final de sezon în Formula 1! Valtteri Bottas a câştigat MP al Emiratelor Arabe Unite

Valtteri Bottas a obținut cea de-a treia victorie din carieră, în Marele Premiu de Formula 1 al Emiratelor Arabe Unite. Etapa a fost ultima din sezonul actual.

*Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

https://www.youtube.com/watch?v=BXREg5yPf9A

Finlandezul a pierdut prima poziție doar în momentul în care a intrat pentru schimbul de anvelope. La final, Bottas și campionul mondial au fost despărțiți de aproape 4 secunde.

Sebastian Vettel a prins podiumul din Emiratele Arabe Unite, iar acest loc 3 i-a confirmat poziția secundă din clasamentul general al piloților. Vettel a fost urmat de Kimi Raikkonen și Max Verstappen.

Nico Hulkenberg a sosit al şaselea, suficient pentru Renault să încheie sezonul actual pe locul 6 în clasamentul constructorilor. Cu acest loc 6 în cursă, Renault i-a depășit pe cei de la Toro Rosso pe ultima sută de metri!

https://www.youtube.com/watch?v=bBe3rTnWu8w

Întrecerea de pe circuitul Yas Marina a fost ultima pentru pilotul Felipe Massa de la Williams. După 16 ani, brazilianul a decis să se retragă.

Sezonul2018 din Campionatul Mondial de Formula 1 va debuta în Australia, pe circuitul Albert Park, pe 25 martie 2018.

Cele mai tari momente din cadrul ultimei etape Formula 1 din acest an:

https://www.youtube.com/watch?v=8ECBEtSa9wk

Top 10 cei mai buni piloţi din acest sezon: Top 10 constructori din acest sezon:

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?