in ,

(video) Ford F-150 Raptor arată ce știe în off-road

Ford se pregătește de lansarea imensului F-150 Raptor pe piața nord americană, motiv pentru care lansează o serie de filmulețe cu noul model în diferite ipostaze. De această dată ave norocul să vedem de ce este capabil acest pick-up în teren accidentat.

White_Raptor_02_HR

Filmulețul pe care îl prezentăm puțin mai jos a fost filmat în deșertul Mohave, acolo unde F-150 Raptor a atacat cele mai abrupte pante, a plonjat în viteză și a ridicat un nor imens de praf în urma sa.

Noul Ford F-150 Raptor va ajunge în showroomurile americane în toamna acestui an, unde se va vinde în versiunile cu două și cu patru uși. Ambele variante se laudă cu o bară frontală agresivă, faruri LED și scut pentru motor. Nu ar trebui să uităm de prizele mai mari de aer, eșapamentul dublu sau roțile de 17 inch încălțate cu anvelope BF Goodrich KO2.

White_Raptor_01_HR

Sub capota noului model va sta propulsorul 3.5 Ecoboost V6 care produce tocmai 411 cai putere și 588 Nm. Toată această forță va fi transmisă roților prin intermediul noii cutii automate cu 10 trepte și a unui nou sistem de tracțiune integrală.

Iti place articolul?