in , , ,

(video) Frankfurt 2017: Brandul premium Wey prezintă un crossover conceptual cu uşi gull-wing

Sub-marca premium Wey, care aparține concernului chinez Great Wall, a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul unui SUV hibrid numit XEV. Maşina cu forme deosebite este propulsată de o unitate hibridă a căror caracteristici rămân un mister.

https://youtu.be/fZ2Qc2kvA6A

Modelul are un sistem de tracțiune integrală este construit pe o nouă platformă modulară, pe care elementele sistemului de propulsie se află în partea centrală şi pe puntea din spate.

Mai mult, producătorul spune că designul şi dimensiunile compacte ale unităţii de propulsie au permis micşorarea numărului şi lungimilor cablurilor care leagă invertorul, motorul cu ardere internă şi alte componente, toate contribuind la o greutate totală redusă semnificativ.

Crossoverul cu forme ale unui coupe are blocuri optice şi stopuri din LED-uri, uşi de tip gull-wing şi camere video în locul oglinzilor laterale. XEV Concept mai este dotat cu autopilot de nivel 4, cruise control activ, sistem de urmărire a benzii de rulare şi unul de preîntâmpinare a coliziunilor frontale.

Când va deveni această “minune” un produs de serie nu se cunoaşte.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?