in , , ,

(video) Frankfurt 2017: În locul celor de la Mercedes-AMG, Brabus a făcut noul E 63 S mai rapid decât un M5

Văzând că un Mercedes-AMG E63 S 4MATIC+ şi un BMW M5 F90 înregistrează acelaşi timp de acceleraţie de la 0-100 de km/h, în 3.4 secunde, cei de la Brabus au decis să corecteze “greşeala” pe care producătorul favoritului său a făcut-o.

La Salonul Auto de la Frankfurt specialiştii din Bottrop au adus o maşină mult mai puternică şi care evident poate accelera uimitor de rapid.

Motorul V8 se sub capota modelului obişnuit Mercedes-AMG produce 612 CP şi 850 Nm. Însă după ce Brabus a făcut toate manipulările necesare, l-a “impus” să producă 700 de CP şi 950 Nm, cuplu maxim disponibil de la 3.500 de rpm.

Propulsorul lucrează cu o cutie de viteze automată cu nouă trepte prin care puterea se transmite tuturor celor patru roţi.

Mai nou, acceleraţia 0-100 de km/h o face în doar 3.2 secunde, iar viteza maximă este limitată la 300 de km/h.

Vezi mai multe: O decapotabilă mai puternică nu găsiţi! Brabus a modificat Mercedes-AMG S65 Cabriolet

Acelaşi program de tuning poate fi aplicat pe varianta Estate, aceasta înregistrând un timp de acceleraţie de 3.3 secunde. Ambele maşini mai pot beneficia şi de un eşapament sport din oţel inoxidabil cu clapete care pot fi controlate electronic. Sunetul poate controlat pentru a face maşina mai liniştită în zonele urbane.

La Salonul Auto de la Frankfurt a fost prezentat doar sedanul şi acesta mai are un kit exterior aerodinamic cu numeroase elemente din fibră de carbon: bare de protecţie, splitter, difuzor, eleron, etc.

Maşina va fi oferită clienţilor şi cu un set de jante exclusive de 21 de inci, iar pentru personalizarea habitaclului se deschid posibilități nelimitate.

Vezi şi: (video) Frankfurt 2017: Premieră mondială – Ediţia limitată Brabus 900 Widestar

GALERIE FOTO:

Sursă foto: GTspirit

Iti place articolul?