in , , ,

(video) Frankfurt 2017: Premieră – VW T-Roc R-Line şi VW Tiguan Allspace R-Line

Noul trend al SUV-urilor compacte este personalizarea şi caroseria bicoloră. Primul astfel de model în gama Volkswagen este noul T-Roc şi pe lângă premiera sa la Salonul Auto de la Frankfurt a mai debutat şi într-un nivel de echipare R-Line.

Clienţii îl vor putea comanda în două versiune – Style şi Sport, iar cea din urmă o puteţi admira în imaginile video care urmează.

Vezi toate detaliile despre crossover: (foto/video) Premieră mondială: Noul Volkswagen T-Roc

Pachetul R-Line presupune un set de modificări din punct de vedere stilistic a exteriorului şi interiorului, comparativ cu versiunea standard. Micul T-Roc devine mai agresiv datorită unui bodykit cu forme mai sportive. Îl mai scoate în evidenţă culoarea caroseriei, grila radiatorului puţin modificată, farurile şi stopurile umbrite, jantele de 18 sau 19 inci, etc.

În habitaclu tavanul are o culoare neagră, volanul o formă sportivă, scaunele au un profil diferit şi sunt acoperite cu material cu textură diferită. Pedalele au inserţii metalice şi multe alte mărunțișuri.

În Europa noul VW T-Roc poate fi deja comandat, iar vânzările vor demara din noiembrie 2017. Preţul de start al modelului este de 20.390 de euro pentru maşina cu motor TSI de un litru şi 115 CP. Transmisia în acest caz este una mecanică, iar tracţiunea pe puntea din faţă.

Vezi şi: Frankfurt 2017: Standul Volkswagen – Reportaj Video AutoBlog.MD

La Salonul Auto de la Frankfurt, fără prea mult “zgomot”, a mai fost prezentat Volkswagen Tiguan Allspace cu un pachet similar R-Line. SUV-ul cu șapte locuri poate beneficia de acelaşi set de modificări şi accesorii ca şi un Tiguan obişnuit: bare de protecție noi, jante, decor interior, etc.

Modelul Tiguan Allspace a intrat deja pe piața europeană şi prețurile încep de la vreo 30.000 de euro în Germania. Versiunea R-Line va apărea în vânzare până la sfârșitul anului curent.

Iti place articolul?