in , ,

(video) Funcţia deosebit de utilă pe care o va avea suspensia pneumatică a noului Mercedes-Benz GLE

Noul Mercedes-Benz GLE va putea să iasă singur din nisip şi cel mai probabil şi din nămeţi. SUV-ul cu suspensie pneumatică va fi oferit cu un regim special al sistemului antiderapant, care va face maşina să “sară” până când roţile nu vor prinde o aderenţă.

În unele situaţii, există şoferi care, împreună cu pasagerii care îi au la bord, apelează la acest truc pentru a încerca să scoată maşina din impas într-un mod manual. Noul GLE va ajuta conducătorul auto fără ca acesta să depună vreun efort fizic.

Amintim că noul Mercedes-Benz GLE va putea fi dotat opţional cu o suspensie hidraulică activă preluată de pe S-Class facelift. Un sistem servo descentralizat avansat va permite şoferului să controleze fiecare roată în mod individual și să regleze cu precizie rigiditatea amortizoarelor în funcție de suprafaţa drumului.

De asemenea o dotare opţională sau standard pe unele modele, dar mai ieftină decât prima, va fi o suspensie pneumatică cu amortizoare adaptive, în timp ce suspensia de bază va fi una pasivă cu arcuri din oţel.

Premiera noului GLE este aşteptată în următoarele săptămâni. Mai mulţi jurnalişti au testat maşini pre-serie şi iată ce au aflat: (video) Noul Mercedes GLE, testat înainte de premieră. Detalii despre SUV-ul cu suspensie de la S-Class

Iată un nou GLE surprins cel mai recent cu un camuflaj minim.

Iti place articolul?

-1 points
Upvote Downvote