in , ,

(video) G-Power i-a montat lui BMW X5 M un kit exterior Typhoon şi un motor cu 750 de cai

Atelierul german de tuning G-Power prezintă o versiune actualizată a programului pe care îl oferă pentru modelul BMW X5 M. SUV-ului sport îi poate fi aplicat acum un kit exterior aerodinamic nou, iar puterea de sub capotă poate creşte până la 750 de CP.

https://youtu.be/zXwnPAIVmKI

Noul reprezentant al liniei G-Power Typhoon se poate lăuda cu prezenţa unor bosaje proeminente care semnificativ măreşte lăţimea maşinii. Opţional există o capotă din fibră de carbon şi cu aerodinamică activă (4.760 euro), alături de bare de protecţie noi, praguri, difuzor, oglinzi retrovizoare şi eleron care costă în total 19.635 de euro. Toate componentele sunt făcute calitativ şi din materiale compozite uşoare precum fibra de carbon.

Vezi şi: (foto) Puterea diesel. Atelierul G-Power modifică sedanul premium BMW 750d

BMW X5 M Typhoon by G-Power mai poate fi comandat cu un nou sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, confecţionat din titan şi care are două terminaţii duble, cu un diametru de 102 mm şi acoperite cu fibră de carbon. Acesta mai oferă şi un sunet mult mai plăcut când maşina accelerează şi decelerează. Această componentă costă 6.616 euro.

Jantele negre Hurricane RR măsoară 23 de inci şi sunt confecţionate din aluminiu utilizat în industria aerospaţială. Împreună cu un set de anvelope Michelin 315/25 ZR23 preţul este de 10.058 euro (plus costul lucrărilor de instalare).

Vezi şi: (video) G-Power spune cât costă să facă un BMW M6 Convertible cu 800 CP şi 1050 Nm

Având o experienţă de vastă în domeniu, specialiştii de la G-Power ştiu să modernizez profesionist propulsoarele. În acest caz puterea SUV-ului a crescut până la 750 de CP şi 980 Nm. Surplusul s-a datorat instalării unor noi turbo compresoare (5.450 euro) şi a unui nou program pentru unitatea de control electronic G-Power Bi-Tronik 2 V3 (5.345 euro).

Printre alte dotări opţionale disponibile se numără nişte catalizatoare din oţel pentru eşapament, modificarea limitatorului de viteză, un ecran OLED în locul unui deflector din habitaclu, suspensie modificată, tapiţerie pentru habitaclu sau mai multe inserţii din fibră de carbon.

Vezi şi: (foto) Cu un BMW X6 M Typhoon by G-Power poţi face valuri mari în trafic