(video) Geely a actualizat compactul Coolray. Iată ce se așteaptă pe modelul de export

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Anul trecut, modelul compact Geely Bin Yue, mai bine cunoscut în regiunea noastră sub denumirea Coolray, dar a suferit un restyling ușor, fiind înlocuite doar unele elemente din plastic și revizuite echipamentele. Fiind la prima sa generaţie, introdusă în 2018, acum a venit timpul unui facelift în toată regula. În China modelul modernizat se va numi Bin Yue Cool.

Ataşăm câteva reportaje în chineză pentru impresii vizuale

Caracteristici cheie:

  • De data aceasta nu doar barele de protecție au fost schimbate, ci și farurile și stopurile. Blocurile optice LED au devenit mai înguste, iar conform trendului actual stopurile sunt conectate vizual printr-o bandă luminoasă.
  • Designul părții frontale este realizat acum conform noului stil corporativ Energy storm. Diferite mai sunt aplicaţiile de pe praguri, molding-urile şi jantele. Bodykit-ul actualizat a crescut lungimea totală a maşinii cu 50 mm, până la 4.380 mm.
  • Partea frontală a cabinei, în ce priveşte planşa de bord, a devenit complet nouă şi, din păcate, a fost lipsită de unele dintre soluțiile originale care l-au distins pe Coolray înainte de facelift. De exemplu, designul geometric al tunelului central a fost eliminat, iar mânerele comode de pe uşi de care apucai au dispărut.
  • Panoul de bord este acum complet digital (10.25 inchi) şi nu are un cozoroc, fiind vizual combinat într-un singur panou şi la aceeaşi înălţime cu monitorul sistemului multimedia de 12.3 inchi.
  • Nou mai este levierul cutiei de viteze şi a apărut, din nou conform trendului, un încărcător wireless pentru telefoane.
  • O modificare importantă s-a făcut şi sub capotă. În locul unui motor turbo de 1.5 litri şi cu trei cilindri (177 CP/255 Nm în specificația chineză), Geely Bin Yue Cool va avea un nou motor BHE15 cu patru cilindri. Apropo, acesta este primul produs al Aurobay, întreprindere formată în 2021 prin fuziunea diviziilor de motoare ale Volvo și Geely!
    • Unitatea turbo de 1.499 cm3 produce 181 CP și 290 Nm.
    • Deci acum numărul de cilindri și numărul de terminaţii de eşapament este în sfârşit egal.🙂
    • Cutia de viteze a rămas aceeași, una robotizată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj, iar tracțiunea pe puntea din faţă.
    • Cu noul motor, crossoverul compact a devenit puţin mai sprinten (0-100 km/h în 7.6 secunde, -0.3 s), dar şi mai economic (5.8 l/100 km în regim mixt şi ciclu NEDC, -0.5 l).

Modelul chinez se mai oferă cu un motor junior 1.4 turbo (141 CP) și chiar o unitate de propulsie hibridă, dar aceste versiuni vor fi actualizate ulterior. Geely Bin Yue Cool va intra pe piața internă a Chinei din această toamnă şi tot atunci vor fi anunţate planurile de export.

Apropo, chiar recent am testat modelul Coolray, disponibil oficial în Republica Moldova, astfel că poţi vedea cum arată modelul considerat deja pre-facelift:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/