in , , ,

(video) GENEVA 2018: Premieră mondială – Subaru VIZIV Tourer Concept are tracţiune integrală şi motor boxer

De la debutul conceptului VIZIV în 2013, Subaru a produs o serie de modele tematice care încorporează viziunea brandului pentru viitorul producției de autoturisme. Salonul Auto de la Geneva a fost folosit drept o platformă de lansare a unui nou prototip numit VIZIV Tourer.

https://youtu.be/yWUjf30812E

Subaru nu a dorit să intre în prea multe detalii, menţionând doar că acest break, la prima vedere capabil să iasă şi în off-road, este dotat cu un sistem de tracţiune integrală şi un motor boxer. De asemenea, automobilul dispune de un complex de sisteme de siguranţă şi funcţii de asistenţă EyeSight de nouă generaţie. Acesta va fi ulterior folosit pe modelele de serie.

Conceptul VIZIV Tourer are următoarele dimensiuni: 4.775 × 1.930 × 1.435 mm, în lungime, lăţime şi înălţime. Ampatamentul măsoară 2.730 de mm şi în habitaclu sunt montate patru scaune pentru pasageri.

Vezi şi: (video) Tokio 2017: Premieră mondială – Subaru VIZIV Performance Concept

Prototipul este făcut în limbajul de design “Dynamic x Solid” şi combină nişte forme agresive ale caroseriei cu linii ascuţite, împreună cu practicabilitatea. Se menţionează că portbagajul este unul spaţios, iar din imagini se mai poate observa că nu are nişte mânere pentru portiere sau oglinzi retrovizoare.

În partea inferioară a corpului maşinii, dar şi în zona aripilor se pot remarca elemente de protecţie, în timp ce jantele măsoară 20 de inci şi sunt în anvelope cu o mărime de 245/40.

Nu există o confirmare oficială, însă seria de concepte VIZIV prefigurează viitoarea generaţie a modelului Impreza, programată pentru debut prin 2020.

Vezi şi: (video) Viitorul WRX STI? Subaru a arătat noul VIZIV Performance STI Concept

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?