in , , ,

OMGOMG COOLCOOL AngryAngry LOLLOL WTFWTF

(video) Ghinion de la o luni. Unui şofer i s-a aprins maşina în faţa Gării Feroviare

Start de săptămână de muncă deloc fericit sau de succes pentru un conducător auto din capitală. Maşina i s-a aprins din mers şi a fost nevoit să tragă pe dreapta chiar pe un bulevard din centrul capitalei. Vehiculul a început să ardă vis-a-vis de Gara Feroviară.

Pe o reţea de socializare, acolo unde au apărut aceste imagini video, un internaut afirmă că în microbuz se transportau legume.

La gara feroviar

Gepostet von Pavel Melnic am Sonntag, 5. Juli 2020

5 мин назад

Gepostet von Валентина Махмудова am Sonntag, 5. Juli 2020

Un Microbuz marfar a luat foc pe bd. Iu. Gagarin directia spre sos.Muncesti Politia si Pompierii la fata locului. Din primele informatii nimeni nu o avut de suferit. Se formeaza ambuteiaj

Gepostet von AutomobilistMD am Sonntag, 5. Juli 2020

Mai mulţi şoferi au sărit şi au ajutat cu ce au putut până la sosirea unui echipaj de pompieri, însă forţele şi resursele acestora au fost insuficiente.

Un martor ocular care ne-a trimis fotografia în cauză a declarat: “Problema era că și el striga la toți să-l ajute cu stingătoarele. Mulți nu au avut unul şi nu îl au. Nici eu nu am, însă această situaţie m-a motivat să merg chiar astăzi să îmi cumpăr unul”.

Cauza producerii incendiului urmează a fi stabilită. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

masina aprinsa gara feroviara
FOTO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!