(video) Graba strică treaba. Un Mercedes a fost încărcat incorect pe o autospecială a noului serviciu de evacuare

În graba de a evacua cât mai multe maşini parcate neregulamentar pe străzile capitalei, iată că se înregistrează deja prime incidente, după doar două zile de la momentul lansării oficiale a serviciului.

Un Mercedes-Benz E-Class, ridicat de undeva din Chişinău, nu a fost aranjat cum se cuvine pe platformă şi în timpul transportării s-a aşezat pe o parte a şasiului. S-a întâmplat cel mai probabil din cauza denivelărilor de pe drumuri, care, au făcut ca maşina nefixată rigid şi cu roţile faţă întoarse complet spre dreapta, să se mişte.

Amintim că potrivit regulilor formulate, operatorul care încarcă maşina pe autospecială, dar şi compania care operează serviciile, poartă răspundere de deteriorările cauzate mijlocului de transport în timpul ridicării, transportării și depozitării acestuia la parcarea specială.

De asemenea, compania va compensa deteriorările cauzate mijlocului de transport din momentul depozitării la parcarea specială și până în momentul restituirii acestuia proprietarului, posesorului sau reprezentantului acestora (dacă se întâmplă şi aşa ceva).

https://www.facebook.com/romaniurievich/videos/329253738362183/

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-pazea-unde-va-lasati-masinile-puteti-fi-denuntati-la-politie-de-pietoni-cum-s-a-intamplat-in-acest-caz/

https://autoblog.md/video-noul-serviciu-de-evacuare-a-masinilor-functional-si-pe-timp-de-noapte-cum-au-primit-soferii-vestea/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/