in , ,

(video) Grupare specializată în furturi de piese şi accesorii de la maşini hibride, destructurată! Liderul a fost reţinut

Liderul unei grupări criminale specializată în furturi din automobile a fost reținut în flagrant delict, în urma măsurilor speciale de investigație și a acțiunilor de urmărire penală efectuate de către angajații Direcției de Poliție a mun. Chișinău a IGP, în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Principal.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, originar din mun. Chișinău, anterior judecat pentru cazuri analogice.

Activitatea camuflată şi bine organizată a fost monitorizată de forțele de ordine timp de 3 luni, perioadă în care s-au acumulat probe concludente ce ar demonstra complicitatea figuranților în comiterea furturilor de accesorii și piese de la unitățile de transport de tip hibrid.

Oamenii legii au stabilit că activitatea acestora era bine determinată, fiecare membru al grupării criminale având rolul său în comiterea infracțiunilor.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile figuranților au fost depistate și ridicate mai multe bunuri sustrase de la unitățile de transport, care urmau a fi comercializate.

Bărbatului i-a fost aplicată măsura preventivă de arest pe un termen de 30 zile, iar conform legislației în vigoare acesta riscă de la 7 la 12 ani de închisoare.

În prezent sunt efectuate acțiuni speciale de investigație și urmărire penală pentru documentarea figuranților și stabilirea altor persoane implicate în activitatea criminală.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi: